HEKA

Ideja za blagovno znamko HEKO se je porodila ob obisku Egipta pred nekaj leti. Ob poslušanju lokalne glasbe v eni od tradicionalnih lekarn, v kateri je vodička pripovedovala zgodbe o zdravilcih in bogovih, h katerim so se ljudje zatekali ob iskanju zdravja in dolgega življenja, nam je v spominu ostalo ime HEKA.

HEKA se pravzaprav neposredno prevede v »MAGIJA«. Sicer je HEKA veljala za boginjo magije in medicine, kar je v tistih časih pomenilo nekaj nadnaravnega, magičnega. Ljudje so se v stiski in težavah z zdravjem zatekali k boginji Heka, da bi okrevali in tudi preventivno.

Izdelki »družine« HEKA niso čudeži, vendar so lahko »magični«napitki sodobnega časa, ki vam s široko paleto izdelkov pomagajo uravnavati zdrav duh v zdravem telesu. Izdelki HEKA so namenjeni predvsem preventivi, ki je v današnjem svetu, polnem pritiskov in predvsem stresa, še kako pomembna, če že ne ključna.

»Družina« HEKA trenutno šteje tri člane: Multivitamin, Multivitamin za otroke in Kolagen. V kratkem načrtujemo, da bo naša družina še večja in številčnejša. Trudili se bomo, da bomo lahko svojim kupcem vedno ponudili edinstveno nakupovalno izkušnjo, trendovske izdelke najvišje kakovosti in imeli zadovoljne uporabnike, ki bodo postali lojalni blagovni znamki HEKA.

Kontaktirajte nas

Za vse ostale informacije pišite nam in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

15 + 9 =

Kontaktirajte nas

Za vse ostale informacije pišite nam in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

15 + 13 =

O nas

GlobalPharmacia d.o.o.
Davčna številka SI: 97817384
Matična številka: 8507171000

DOSEGLJIVI SMO

Telefon: +386 6 971 9709
E-pošta: info@heka-supplements.com