HEKA ZGODBA

Ideja za blagovno znamko Heka se je porodila ob obisku Egipta. Ob poslušanju lokalne glasbe v eni izmed tradicionalnih lekarn, v kateri je vodička pripovedovala zgodbe o zdravilcih in bogovih, h katerim so se ljudje zatekali ob iskanju zdravja in dolgega življenja, se nam je v spomin vtisnila beseda Heka. Heka je veljala za boginjo magije in medicine, kar je v tistih, starodavnih časih pomenilo nekaj nadnaravnega, magičnega. Ljudje so se v stiskah in ob težavah z zdravjem zatekali k boginji Heka. Njena magična moč je delovala tudi preventivno.

Ker je bila želja po doprinosu k dobremu počutju ljudi tako zelo močna, smo začeli z razvojem izdelkov, za katere smo želeli, da jim je skupna magična moč boginje Heka. Prehranska dopolnila Heka so se tako trgu prvič predstavila leta 2020.

Izdelki »družine« Heka niso čudeži, vendar so lahko »magični« napitki sodobnega časa, ki vam s široko paleto izdelkov pomagajo uravnavati zdrav duh v zdravem telesu.

Izdelki Heka so visokokakovostna prehranska dopolnila, ki so namenjena predvsem preventivi. V današnjem času, ko se stvari premikajo s svetlobno hitrostjo, se je potrebno znati ustaviti in poskrbeti za svoje telo in zdravje – to pa našim kupcem omogoča ravno Heka – s paleto visokokakovostnih in inovativnih prehranskih dopolnil tako za odrasle kot tudi za otroke.

POSLANTSTVO

Z vrhunsko tehnologijo, znanjem in inovativnimi produkti uporabnike naših prehranskih dopolnil spodbuditi k zdravemu življenjskemu slogu in skrbi za preventivo.

VIZIJA

Postati prva izbira za oskrbo kupcev na področju visokokakovostnih in inovativnih prehranskih dopolnil v Sloveniji.