Magnezij. Mineral, ki je nujen za zdravje in dobro počutje našega telesa. Magnezij sodeluje pri več kot tristo kemičnih reakcijah v telesu, skrbi za uravnavanje delovanja mišic in živcev, pomaga pri nadzorovanju ravni sladkorja v krvi in podpira imunski sistem.

Najboljše orožje proti krčem

Magnezij pomaga ohranjati normalno delovanje mišic in živcev. Pogosto je nepogrešljiv del rutine športnikov, saj pomaga preprečiti mišične krče, pozitivno pa prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Magnezij lahko ima tudi pomembno vlogo pri sprostitvi, kar je še posebej pomembno za ljudi, ki trpijo zaradi tesnobe ali nespečnosti.

Magnezij za zdrave kosti in boljši metabolizem

Poleg vloge pri delovanju mišic in živcev je magnezij pomemben tudi za ohranjanje zdravih kosti. Približno 60 odstotkov magnezija v našem telesu se nahaja ravno v naših kosteh. K zdravju kosti pripomore predvsem tako, da pomaga uravnavati raven kalcija v telesu, poleg tega pa ugodno vpliva na sintezo vitamina D.

Uživanje zadostne količina magnezija lahko pomaga tudi pri uravnavanju telesne teže in dvigu ravni naše energije, saj magnezij pripomore k boljšemu delovanju našega metabolizma.  Poleg vloge pri presnovi je magnezij pomemben za ohranjanje zdrave kože. Pomaga uravnavati proizvodnjo kolagena, ki je bistvenega pomena za zdravo kožo, lase in nohte. Prav tako lahko pomaga zmanjšati vnetje v telesu, kar je pomembno za preprečevanje kožnih stanj, kot so npr. akne. Magnezij lahko pomaga pri blažitvi predmenstrualnega sindroma (PMS), pri nihanjih razpoloženja, napenjanju in krčih. Poleg tega lahko pomaga zmanjšati tveganje za razvoj osteoporoze, stanja, ki pogosteje prizadane ženske kot moške.

Da bo količina tega pomembnega minerala v telesu zadostna, je priporočljivo, da v prehrano vključimo živila z visoko vsebnostjo magnezija. To so npr. oreščki, semena in zelena listnata zelenjava, avokado, črni fožol in kvinoja.

Da boste nedvomno prepričani, da je količina magnezija v vašem telesu zadostna, pa je smiselno razmisliti tudi o drugih načinih, kako ga vnesti v telo. Ena izmed možnosti je preko prehranskih dopolnil. Prehranska dopolnila, kot je HEKA Magnezij, skrbijo za to, da ima naše telo zagotovo dovolj magnezija. Poleg magnezija kapsule HEKA vsebujejo še vitamin B6, ki je skupaj z magnezijem še močnejši in učinkovitejši. Vitamin B6 je še eno pomembno hranilo, ki ga naše telo potrebuje za pravilno delovanje, saj ima vlogo pri številnih telesnih funkcijah, med drugim tudi za presnovo beljakovin in sintezo rdečih krvnih celic. Ena glavnih prednosti vitamina B6 je njegova vloga pri podpiranju delovanja možganov.

Z jemanjem dodatka magnezija ali uživanjem živil, bogatih z magnezijem, lahko zagotovite, da boste zaužili dovolj tega bistvenega minerala. Zakaj ga torej ne bi preizkusili in videli, kako lahko koristi vašemu telesu in počutju?

HEKA SUPPLEMENTS

Skrb za zdravje in dobro počutje je odgovornost vsakega izmed nas. Čudežni izdelki, ki bi za to poskrbeli namesto nas, ne obstajajo. Obstajajo pa takšni, ki nam lahko pri tem pomagajo. Za »zdrav duh v zdravem telesu« se moramo v današnjem svetu, polnem pritiskov in stresa, maksimalno potruditi in se osredotočiti predvsem na preventivo. V družini HEKA smo zavezani k strokovnosti, naši izdelki pa se ponašajo z visoko vsebnostjo učinkovin in visokokakovostnimi surovinami.

9,99

HEKA MAGNEZIJ

HEKA magnezij vsebuje 30 kapsul z visoko vsebnostjo magnezija. Vsaka kapsula vsebuje 500 mg magnezija, kar več kot zadovolji vaš dnevni vnos.

Več informacij o magneziju >

Maksimalna moč - Heka Supplements

V HEKA družini smo zavezani k vrhunski kakovosti naših izdelkov, ki se odraža v tem, da imajo naši izdelki visoko vsebnost učinkovin in visokokakovostne surovine. Izdelki HEKA Kolagen, Multivitamin in Multivitamin za otroke vsebujejo izbrane sestavine, ki telesu pomagajo pri optimalnem delovanju.

VAŠE MNENJE NAM VELIKO POMENI

RKTrimoTrebnje

“Zelo mi je všeč, da sem lahko vse naročila kar preko spletne strani, dostava je bila res hitra.”

– Zala P., Solkan

RKTrimoTrebnje

“Odločila sem se, da bom še bolje skrbela za svoje telo. Preizkusila sem že veliko dopolnil, HEKA pa mi res najbolj odgovarjajo. Pa še dostopni so. Kar tako naprej!”

– Simona P., Kranj

RKTrimoTrebnje

“Super izdelki. Še posebej sem navdušena nad vitamini za otroke. Super!”

– Breda M., Slovenske Konjice

IZDELKI DRUŽINE HEKA

Ko govorimo o zdravem načinu življenja, poleg zdrave prehrane in gibanja govorimo tudi o zadostnem vnosu vitaminov in mineralov, ki so odločilni za zdravje in normalno delovanje organizma. Hiter tempo življenja nas lahko včasih preseneti. Ko smo pod stresom ali pa nam manjka počitka, naše telo težko dobi potrebna hranila zgolj iz prehrane, zato je dobro, da imamo pri skrbi za zdravje in dobro počutje dodatno pomoč.

Vitamini in minerali imajo ogromno blagodejnih učinkov, saj telesu pomagajo pri krepitvi imunskega sistema, preprečevanju slabokrvnosti, skrbijo za zdrave kosti in zobe, krepijo srce, prispevajo k umskim zmogljivostim in še bi lahko naštevali. Izdelki HEKA Supplements niso čudeži, vendar so lahko »magični« napitki sodobnega časa, ki vam s paleto izdelkov pomagajo uravnavati zdrav duh v zdravem telesu.

Heka kolagen,
500 ml

34,90

Heka multivitamin, 500 ml

34,90

Heka multivitamin za otroke, 500 ml

24,90

HEKA VITAMIN
C1000

9,99

HEKA VITAMIN
D3

9,99

HEKA GLUCOSAMINE JOINT FORMULA

14,99

HEKA
MAGNEZIJ

9,99

Heka Supplements

Podjetje HEKA Supplements vam s široko paleto izdelkov pomaga uravnavati zdrav duh v zdravem telesu. Izdelki HEKA so namenjeni predvsem preventivi, ki je v današnjem svetu, polnem pritiskov in predvsem stresa, še kako pomembna, če že ne ključna.

Z VESELJEM VAM POMAGAMO

Za vse informacije nam pišite in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Heka Supplements. Trudili se bomo, da bomo lahko svojim kupcem vedno ponudili edinstveno nakupovalno izkušnjo, trendovske izdelke najvišje kakovosti in imeli zadovoljne uporabnike, ki bodo postali lojalni znamki Heka Supplements.

14 + 7 =

O nas

GlobalPharmacia Group d.o.o.
Davčna številka SI: 88507114
Matična številka: 9037934000

Heka Supplements

DOSEGLJIVI SMO

Telefon: +386 6 971 9709
E-pošta: info@heka-supplements.com