Naša telesa s staranjem naravno proizvajajo manj kolagena, beljakovine, ki ima ključno vlogo pri ohranjanju zdravja in videza naše kože, las, nohtov, kosti in sklepov. Upočasnjena proizvodnja kolagena lahko vodi do drobnih gubic, šibkejših sklepov in kosti ter drugih znakov staranja. 

Proces staranja je neizogiben, to pa ne pomeni, da telesu ne moremo priskočiti na pomoč. Za to obstaja več načinov. Ko govorimo o povečanju ravni kolagena, je eden najučinkovitejših načinov za to uživanje prehranskih dopolnil s kolagenom, ki bodo pripomogla k bolj zdravi in mladostni koži ter močnejšim kostem in sklepom. Tvorba lastnega kolagena v telesu začne upadati po 20. letu starosti, zato lahko uživanje dodatkov kolagena po tem obdobju pomembno vpliva na zadostno tvorbo kolagena. 

Kolagen ni koristen samo za kožo. S staranjem se lahko zdravje našega črevesja slabša, kar lahko povzroči različne zdravstvene težave. Dodatki kolagena lahko pomagajo ohranjati zdravo črevesje in izboljšajo prebavo, to pa lahko izboljša splošno zdravje. 

Kolagen je nepogrešljiv del dnevne rutine mnogih vrhunskih športnikov, saj ugodno vpliva tudi na cirkulacijo, to pa lahko izboljša okrevanje.

Prehranska dopolnila s kolagenom lahko pomagajo pri izgubi teže in doseganju ciljev glede telesne pripravljenosti. Popolne beljakovine, kot je kolagen, vsebujejo vse esencialne aminokisline, ki jih naše telo potrebuje. Lahko nam pomaga, da ostanemo siti in zadovoljni, kar lahko prepreči prenajedanje in nam pomaga pri hujšanju. Kolagen je odličen tudi za izgradnjo in obnovo mišičnega tkiva, zaradi česar je odličen dodatek za športnike in tiste, ki želijo okrepiti mišice.

Zdrav duh v zdravem telesu

Za zdravje in dobro počutje moramo skrbeti tudi z redno telesno aktivnostjo, zadostno količino spanca in uravnoteženo prehrano. Kombinacija zdravega načina življenja in prehranskih dopolnil nam bo pomagala doseči optimalno zdravje in ohraniti vitalnost.

Uživajmo pestro prehrano

Zdrava prehrana mora vključevati raznolika, pestra živila, bogata s hranili. Vanjo vključimo sadje, zelenjavo, polnozrnata žita, puste beljakovine in zdrave maščobe, pazimo pa tudi, da omejimo predelano in visokokalorično hrano. Proizvodnjo kolagena lahko pomagajo povečati živila, ki so bogata z vitaminom C, npr. pomaranče, jagode, paprika, v prehrano pa je koristno vključiti tudi živila z visoko vsebnostjo aminokislin, kot so jajca, piščanec, ribe in fižol.

Vrelec mladosti za naše telo in duha

Prehranska dopolnila s kolagenom lahko imajo številne pozitivne številke na naše telo. Izboljšajo lahko videz kože, las, nohtov in sklepov ter ugodno vplivajo prebavo. Pri izbiri prehranskih dopolnil izbirajmo le med visokokakovostnimi izdelki. Prehransko dopolnilo HEKA Kolagen Shot vsebuje hidroliziran kolagen, to pomeni, da je kolagen razbit na peptide. Peptidi so majhni delci beljakovin, kar omogoča boljšo absorpcijo. 

Nikoli ni prepozno, da začnemo skrbeti za svoje zdravje, prehranska dopolnila s kolagenom pa so lahko odličen dodatek k naši vsakodnevni rutini. S staranjem se proizvodnja kolagena v telesu naravno zmanjša, vendar lahko z dodatki raven kolagena povečamo in telesu pomagamo do številnih prednosti, ki jih ponuja ta beljakovina. Ne glede na to, ali želimo izboljšati svojo kožo, sklepe ali splošno zdravje, je o prehranskih dopolnilil s kolagenom vredno razmisliti!

HEKA SUPPLEMENTS

Skrb za zdravje in dobro počutje je odgovornost vsakega izmed nas. Čudežni izdelki, ki bi za to poskrbeli namesto nas, ne obstajajo. Obstajajo pa takšni, ki nam lahko pri tem pomagajo. Za »zdrav duh v zdravem telesu« se moramo v današnjem svetu, polnem pritiskov in stresa, maksimalno potruditi in se osredotočiti predvsem na preventivo. V družini HEKA smo zavezani k strokovnosti, naši izdelki pa se ponašajo z visoko vsebnostjo učinkovin in visokokakovostnimi surovinami.

34,90

HEKA KOLAGEN, 500 ML

HEKA Kolagen Shot je visoko koncentrirano prehransko dopolnilo z okusom gozdnih sadežev. Ni skrivnost, da naše telo s staranjem izgublja določena hranila, ki so zelo pomembna za delovanje našega telesa in dobro počutje. Eno takšnih hranil je kolagen, ki predstavlja približno tretjino telesne sestave in je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Po 20. letu starosti začne tvorba lastnega kolagena v telesu upadati, zato je priporočljivo, da ga dodajamo kot prehransko dopolnilo. Tako bomo poskrbeli za bolj elastično kožo, sijoče in možne lase, gibljive sklepe, uravnano prebavo in boljše počutje. Vrhunska formula HEKA Kolagena omogoča odlično absorpcijo tam, kjer ga naše telo najbolj potrebuje.

10.000 mg ribjega kolagena • vitamini in hialuronska kislina • sijoča koža • močni lasje • čvrsti nohti • gibljivi sklepi

Več informacij o kolagenu >

Maksimalna moč - Heka Supplements

V HEKA družini smo zavezani k vrhunski kakovosti naših izdelkov, ki se odraža v tem, da imajo naši izdelki visoko vsebnost učinkovin in visokokakovostne surovine. HEKA Kolagen, Multivitamin in Multivitamin za otroke vsebujejo izbrane sestavine, ki telesu pomagajo pri optimalnem delovanju.

VAŠE MNENJE NAM VELIKO POMENI

RKTrimoTrebnje

“Zelo mi je všeč, da sem lahko vse naročila kar preko spletne strani, dostava je bila res hitra.”

– Zala P., Solkan

RKTrimoTrebnje

“Odločila sem se, da bom še bolje skrbela za svoje telo. Preizkusila sem že veliko dopolnil, HEKA pa mi res najbolj odgovarjajo. Pa še dostopni so. Kar tako naprej!”

– Simona P., Kranj

RKTrimoTrebnje

“Super izdelki. Še posebej sem navdušena nad vitamini za otroke. Super!”

– Breda M., Slovenske Konjice

IZDELKI DRUŽINE HEKA

Ko govorimo o zdravem načinu življenja, poleg zdrave prehrane in gibanja govorimo tudi o zadostnem vnosu vitaminov in mineralov, ki so odločilni za zdravje in normalno delovanje organizma. Hiter tempo življenja nas lahko včasih preseneti. Ko smo pod stresom ali pa nam manjka počitka, naše telo težko dobi potrebna hranila zgolj iz prehrane, zato je dobro, da imamo pri skrbi za zdravje in dobro počutje dodatno pomoč.

Vitamini in minerali imajo ogromno blagodejnih učinkov, saj telesu pomagajo pri krepitvi imunskega sistema, preprečevanju slabokrvnosti, skrbijo za zdrave kosti in zobe, krepijo srce, prispevajo k umskim zmogljivostim in še bi lahko naštevali. Izdelki HEKA Supplements niso čudeži, vendar so lahko »magični« napitki sodobnega časa, ki vam s paleto izdelkov pomagajo uravnavati zdrav duh v zdravem telesu.

Heka kolagen,
500 ml

34,90

Heka multivitamin, 500 ml

34,90

Heka multivitamin za otroke, 500 ml

24,90

HEKA VITAMIN
C1000

9,99

HEKA VITAMIN
D3

9,99

HEKA GLUCOSAMINE JOINT FORMULA

14,99

HEKA
MELATONIN

9,99

HEKA
MAGNEZIJ

9,99

Heka Supplements

Podjetje HEKA Supplements vam s široko paleto izdelkov pomaga uravnavati zdrav duh v zdravem telesu. Izdelki HEKA so namenjeni predvsem preventivi, ki je v današnjem svetu, polnem pritiskov in predvsem stresa, še kako pomembna, če že ne ključna.

Z VESELJEM VAM POMAGAMO

 

7 + 9 =

O nas

GlobalPharmacia Group d.o.o.
Davčna številka SI: 88507114
Matična številka: 9037934000

Heka Supplements

DOSEGLJIVI SMO

Telefon: +386 6 971 9709
E-pošta: info@heka-supplements.com