GUMIJI – pravi hit med prehranskimi dopolnili!

Si predstavljaš, da ti pri skrbi za zdravje in dobro počutje pomagajo gumiji? Prehranska dopolnila lahko uživamo v različnih oblikah – recimo v obliki tablet, kapsul ali shotov. Vse bolj priljubljena in okusna izbira pa postajajo gumi bonboni oz. gumiji, ki so pravi hit med prehranskimi dopolnili. Samo predstavljaj si, da lahko vse, kar potrebuje tvoje telo, zaužiješ med sladkanjem! Njam! 

Zakaj se ne bi malo posladkali?

Naaajboljša stvar pri gumi bonbonih oz. gumijih je ta, da so prijetnega okusa, se strinjaš? Prehransko dopolnilo v obliki gumija je vsekakor bolj slastno kot jemanje tablet ali kapsul, ki so lahko pogosto neprijetnega okusa. Če se odločiš za bonbon, ti bo jemanje dodatkov predstavljalo bolj poslastico kot opravilo, to pa bo zagotovo pomagalo pri tem, da to vključiš v svojo dnevno rutino.

Zaužiješ jih lahko kadarkoli

Za razliko od tablet ali kapsul, ki jih je potrebno navadno zaužiti s kozarcem vode, lahko gumije vzameš brez tekočine. Tudi zato so gumiji še bolj preprosti za uporabo, saj jih lahko vzameš kadarkoli in kjerkoli – tudi na poti. Lahko jih preprosto pospraviš v žep ali torbo in za vnos hranilnih snovi poskrbiš, kjerkoli že si.

HEKA Immunity Gummies, 60 gumijev

Za močan imunski sistem
Za manj utrujenosti

Mešanica vitaminov v HEKA Immunity Gummies bo vašemu imunskemu sistemu zagotovila najboljšo podporo. Okusni bonboni bodo poskrbeli za močan imunski sistem in pomagali pri zaščiti pred oksidativnim stresom ter zmanjševanju utrujenosti. Namenjeni so vsem, ki so pogosto utrujeni ali pogosto zbolijo, uživanje kapsul ali tablet pa jim ne odgovarja. Zaužijte gumi bonbon HEKA Immunity Gummies in se poslovite od nadležnih prehladov in pomanjkanja energije. Brez gensko spremenjenih organizmov (GSO), glutena in laktoze.

12,90 

HEKA Beauty Gummies, 60 gumijev

Za sijoče lase
Za močne nohte
Za lepo kožo

HEKA Beauty Gummies v okusnih gumi bonbonih združujejo mešanico sestavin, ki pripomorejo k lepoti. Namenjeni so vsem, ki si želijo sijoče kože, lepih las in močnih nohtov, pa jim uživanje kapsul in tablet ne odgovarja. HEKA Beauty Gummies so odlična rešitev ravno zato, ker en gumi bonbon vsebuje vsa bistvena hranila, pomembna za lepe in zdrave lase, kožo in nohte. Brez gensko spremenjenih organizmov (GSO), glutena, laktoze.

12,90 

HEKA Multivitamin Gummies, 60 gumijev

Za podporo imunskemu sistemu
Za zaščito pred oksidativnim stresom
Za zmanjševanje utrujenosti

Okusni bonboni HEKA Multivitamin Gummies bodo z mešanico vitaminov in mineralov poskrbeli za najboljšo podporo vašemu imunskemu sistemu, za zaščito pred oksidativnim stresom in zmanjševanju utrujenosti. Izdelek vsebuje samo naravne arome. Znano je, da naše telo za optimalno delovanje potrebuje številne vitamine in minerale. Izdelek HEKA Multivitamin Gummies je namenjen vsem, ki želijo izboljšati splošno zdravje in telesu zagotoviti potrebne vitamine in minerale, pa neradi uživajo kapsule ali tablete. Brez gensko spremenjenih organizmov (GSO), glutena in laktoze.

12,90 

Pravi hit za vse starosti

Gumi bonboni oz. gumiji so primerni za vse starosti, z njimi se najraje posladkajo otroci. Precej lažje jih je prepričati, da pojejo en bonbon kot pa tableto, kajne? Tako lahko v telo brez težav vnesejo vsa hranila, ki jih potrebujejo.

Ker želimo, da je tvoja skrb za telo karseda preprosta in da ti jemanje prehranskih dopolnil predstavlja užitek, smo prehranska dopolnila v obliki gumijev dodali tudi na naše police! Za tvoje telo lahko sedaj skrbijo HEKA Immunity Gummies, HEKA Beauty Gummies, HEKA Multivitamin Gummies in HEKA Energy Boost Gummies. Vsak izdelek je namenjen posebnemu delu skrbi za telo, temu pa je prilagojena tudi skrbna izbira sestavin.

Poskrbi za lepoto

Pri skrbi za lase, kožo in nohte ti bodo pomagali gumiji s kolagenom, biotinom in vitaminom C. Po 20. letu začne tvorba lastnega kolagena v telesu upadati, ta beljakovina pa je zelo pomembna za zdravje in videz naše kože, las in nohtov. Okusen gumi z okusom maline bo poskrbel, da bo tvoje telo dobilo posebno mešanico sestavin, ki pripomorejo k lepoti.

HEKA Energy Boost Gummies, 60 gumijev

Za dvig energije
Za boljšo mentalno zmogljivost

Okusni gumi bonboni HEKA Energy Boost Gummies združujejo mešanico sestavin za dvig energije. Pripomorejo k boljši telesni in mentalni zmogljivosti ter k višjemu nivoju energije. Namenjeni so vsem, ki se kdaj počutijo utrujene in potrebujejo energijo, uživanje kapsul ali tablet pa jim ne odgovarja. En gumi bonbon HEKA Energy Boost Gummies vsebuje vse hranilne snovi, ki nam dajejo energijo. Brez gensko spremenjenih organizmov (GSO), glutena in laktoze.

12,90 

HEKA Weight Loss Gummies, 60 gumijev

Izdelek HEKA Weight Loss Gummies z mešanico hranilnih snovi zagotavljajo podporo pri hujšanju, uravnavanju telesne teže in podporo pri presnovi maščob. Uživanje Weight loss gummijev pripomore k uravnavanju telesne teže v kombinaciji z redno telesno aktivnostjo in uravnoteženo prehrano. Brez gensko spremenjenih organizmov (GSO), glutena in laktoze.

12,90 

Prijavite se na e-novičke in prejmite kupon za -15%!

Newsletter

Nič več prehladov in viroz

Če hladnejše vreme zate pomeni tudi prehlad in virozo, moraš poskrbeti za močan imunski sistem. To najbolje storiš tako, da v telo vneseš zadostno količino vitaminov. Pri tem ti lahko pomagata HEKA Immunity Boost Gummies in HEKA Multivitamin Gummies. Med sladkanjem z gumiji z okusom pomaranče in limone lahko poskrbiš za močan imunski sistem in manj utrujenosti.

Za dodaten push pa …

Če kdaj potrebuješ ekstra dozo energije, pa ti svetujemo, da preizkusiš HEKA Energy Boost Gummies. Gumi bonbon z okusom manga bo poskrbel dvig energije in boljšo mentalno zmogljivost. Kombinacija kofeina, tavrina, vitaminov B6 in B12 je kot nalašč za dvig energije! Prehransko dopolnilo v obliki gumija je okusen in priročen način za vnos potrebnih hranil. Zaradi njihovega okusa so slastna izbira za vse sladkosnede! Ne glede na to, ali želiš svojemu telesu dodati nekaj novega ali pa preprosto želiš narediti vnašanje dodatkov bolj prijetno – gumiji so odlična izbira. Zakaj ne bi poskrbel/a za svoje telo in se obenem še posladkal/a?

Sorodni izdelki

Akcija!

HEKA Kolagen Shot 10.000, 500 ml

Akcija!

HEKA Glukozamin Joint formula, MSM & Kolagen, 30 tablet

HEKA Multivitamin Shot, 500 ml

Ne spreglejte tudi

Vaje in aktivnosti, ki pokurijo največ kalorij

Vaje in aktivnosti, ki pokurijo največ kalorij

Januar je po navadi čas, ko začneš z izpolnjevanjem novoletnih zaobljub. Te so velikokrat povezane tudi z izgubo telesne teže in na sploh z boljšim počutjem. Če je svet treninga in vaj zate relativno nov, si na pravem mestu, saj bova v tem zapisu raziskala, katere vaje in aktivnosti pokurijo največ kalorij.

Navade, ki slabijo imunski sistem

Navade, ki slabijo imunski sistem

Smo v času praznikov, kar velikokrat pomeni, da so naše slabe navade še bolj na udaru. Si tudi ti med tistimi, ki za praznike pojedo velike količine hrane in se prepustijo alkoholu? Na srečo obstajajo načini, ki ti pomagajo preprečiti, da bi slabe navade preveč vplivale na tvoj imunski sistem.

Živila, ki so bogata z vitamini

Živila, ki so bogata z vitamini

V današnjem hitrem tempu življenja je ključnega pomena, da svojemu telesu zagotoviš potrebna hranila, ki jih potrebuje za optimalno delovanje. Med najpomembnejšimi hranili so gotovo vitamini, ki so bistveni za ohranjanje zdravja in vitalnosti.