/** OUTBRAIN PIXEL **/

Gumiji – hit med prehranskimi dopolnili

Si predstavljaš, da ti pri skrbi za zdravje in dobro počutje pomagajo gumiji?

Če pogosto bereš naše zapise, že veš, da ti želimo pomagati pri skrbi za zdravje in dobro počutje. To je včasih težko, saj je naš vsakdanji tempo pogosto hiter, dnevi pa dolgi, naporni in stresni. Skrb za telo lahko tako hitro postavimo na stranski tir, zato je priporočljivo, da telesu pomagamo s prehranskimi dopolnili. Kaj pa, če nismo ljubitelji tablet ali kapsul? Zate imamo odlično novico, to ni več potrebno!

Prehranska dopolnila lahko uživamo v različnih oblikah – recimo v obliki tablet, kapsul ali shotov. Vse bolj priljubljena in okusna izbira pa postajajo gumi bonboni oz. gumiji, ki so pravi hit med prehranskimi dopolnili. Samo predstavljaj si, da lahko vse, kar potrebuje tvoje telo, zaužiješ med sladkanjem! Njam!

Zakaj se ne bi malo posladkali?

Naaajboljša stvar pri gumi bonbonih oz. gumijih je ta, da so prijetnega okusa, se strinjaš? Prehransko dopolnilo v obliki gumija je vsekakor bolj slastno kot jemanje tablet ali kapsul, ki so lahko pogosto neprijetnega okusa. Če se odločiš za bonbon, ti bo jemanje dodatkov predstavljalo bolj poslastico kot opravilo, to pa bo zagotovo pomagalo pri tem, da to vključiš v svojo dnevno rutino.Zaužiješ jih lahko kadarkoli

Za razliko od tablet ali kapsul, ki jih je potrebno navadno zaužiti s kozarcem vode, lahko gumije vzameš brez tekočine. Tudi zato so gumiji še bolj preprosti za uporabo, saj jih lahko vzameš kadarkoli in kjerkoli – tudi na poti. Lahko jih preprosto pospraviš v žep ali torbo in za vnos hranilnih snovi poskrbiš, kjerkoli že si.

Široka paleta hranil, ki jih potrebuje tvoje telo

Prehranska dopolnila v obliki gumijev ponujajo široko paleto hranil, ki jih potrebuje tvoje telo, od vitaminov, mineralov, beljakovin in zeliščnih izvlečkov. Izbereš lahko točno to, kar potrebuje tvoje telo.

Pravi hit za vse starosti

Gumi bonboni oz. gumiji so primerni za vse starosti, z njimi se najraje posladkajo otroci. Precej lažje jih je prepričati, da pojejo en bonbon kot pa tableto, kajne? Tako lahko v telo brez težav vnesejo vsa hranila, ki jih potrebujejo.

Ker želimo, da je tvoja skrb za telo karseda preprosta in da ti jemanje prehranskih dopolnil predstavlja užitek, smo prehranska dopolnila v obliki gumijev dodali tudi na naše police! Za tvoje telo lahko sedaj skrbijo HEKA Immunity Gummies, HEKA Beauty Gummies, HEKA Multivitamin Gummies in HEKA Energy Boost Gummies. Vsak izdelek je namenjen posebnemu delu skrbi za telo, temu pa je prilagojena tudi skrbna izbira sestavin.

Poskrbi za lepoto

Pri skrbi za lase, kožo in nohte ti bodo pomagali gumiji s kolagenom, biotinom in vitaminom C. Po 20. letu začne tvorba lastnega kolagena v telesu upadati, ta beljakovina pa je zelo pomembna za zdravje in videz naše kože, las in nohtov. Okusen gumi z okusom maline bo poskrbel, da bo tvoje telo dobilo posebno mešanico sestavin, ki pripomorejo k lepoti.

Nič več prehladov in viroz

Če hladnejše vreme zate pomeni tudi prehlad in virozo, moraš poskrbeti za močan imunski sistem. To najbolje storiš tako, da v telo vneseš zadostno količino vitaminov. Pri tem ti lahko pomagata HEKA Immunity Boost Gummies in HEKA Multivitamin Gummies. Med sladkanjem z gumiji z okusom pomaranče in limone lahko poskrbiš za močan imunski sistem in manj utrujenosti.Za dodaten push pa …

Če kdaj potrebuješ ekstra dozo energije, pa ti svetujemo, da preizkusiš HEKA Energy Boost Gummies. Gumi bonbon z okusom manga bo poskrbel dvig energije in boljšo mentalno zmogljivost. Kombinacija kofeina, tavrina, vitaminov B6 in B12 je kot nalašč za dvig energije!

Prehransko dopolnilo v obliki gumija je okusen in priročen način za vnos potrebnih hranil. Zaradi njihovega okusa so slastna izbira za vse sladkosnede! Ne glede na to, ali želiš svojemu telesu dodati nekaj novega ali pa preprosto želiš narediti vnašanje dodatkov bolj prijetno – gumiji so odlična izbira. Zakaj ne bi poskrbel/a za svoje telo in se obenem še posladkal/a?

SORODNE VSEBINE

8 zabavnih nasvetov za dvig energije

8 zabavnih nasvetov za dvig energije

Se ti kdaj zdi, da imaš »prazne baterije«? Se zjutraj težko upreš gumbu za dremež? Se včasih počutiš, kot da se nikakor ne moreš zbuditi? Če si na katerokoli vprašanje odgovoril/a z DA, beri dalje! Da bo nivo tvoje energije višji, smo zbrali 8 zabavnih nasvetov za dvig energije, ki ti lahko pri tem pomagajo.

Kako do mirnega in kakovostnega spanca

Kako do mirnega in kakovostnega spanca

Dandanes je kakovosten spanec še pomembnejši kot kadarkoli prej. Zaradi vseh izzivov, ki nam jih prinaša hiter tempo življenja, se je pogosto težko sprostiti in se pripraviti na mirno noč. Kako do mirnega in kakovostnega spanca?

5 nasvetov za dober začetek dneva

5 nasvetov za dober začetek dneva

Zbrali smo 5 nasvetov za dober začetek dneva. Ker vemo, da se zjutraj ponavadi mudi, ti predlagamo takšne, ki ti ne bodo vzeli veliko časa. 

NE SPREGLEJTE