V današnjem hitrem tempu življenja je lahko vzdrževanje zdravega telesa in dobrega počutja zahtevna naloga. Natrpan urnik, dolg delovnik in nezdrave prehranjevalne navade lahko negativno vplivajo na naše telo. Da si skrb za telo nekoliko olajšamo, si lahko pomagamo s prehranskimi dopolnili. Prehransko dopolnilo, ki je precej priljubljeno predvseh pri ljudeh, ki trpijo za obrabo hrustanca, je glukozamin.

Glukozamin je naravno prisotna spojina v telesu, ki jo najdemo predvsem v hrustancu. Hrustanec je vezivno tkivo, ki zagotavlja blaženje med kostmi v sklepih in je tako bistvena sestavina zdravih sklepov. Sčasoma lahko naravna proizvodnja glukozamina v telesu upade, to pa lahko vodi do bolečin in okorelosti sklepov.

V teh primerih lahko telesu pomagamo s prehranskimi dopolnili z glukozaminom. Če telesu zagotovimo dovolj tega materiala, mu bomo pomagali pri izgradnji hrustanca. Glukozamin ima poleg tega vrsto drugih koristi, ki lahko pomagajo izboljšati splošno zdravje in dobro počutje. Najpomembnejša lastnost glukozamina je njegova vloga pri izgradnji hrustanca, ki je bistvenega pomena za zdrave sklepe.  Glukozamin lahko pomaga tudi pri zmanjševanju vnetja v sklepih. Do vnetja pride, ko se telo odzove na poškodbo ali izgubo hrustanca, ko vnetje postane kronično, pa lahko povzroči nemalo gibalnih težav. Z zmanjševanjem vnetja v sklepih lahko glukozamin pripomore k zmanjšanju tveganja za kronične bolezni, kot je osteoporoza.  Študije so potrdile še eno prednost glukozamina, to je pozitivna vloga, ki jo ima pri izboljšanju prebavnega zdravja. Glukozamin je gradnik glikozaminoglikanov, ki sestavljajo sluznico črevesja. Dodatek glukozamina lahko podpre zdravo delovanje črevesja in izboljša splošno prebavno zdravje.

Kako vemo, ali dobivamo dovolj glukozamina? Za zadosten vnos tega proteina bomo težko poskrbeli samo s prehrano. Primarni prehranski vir glukozamina je živalski hrustanec, ki ga v sodobni prehrani običajno ne uživamo, zato je priporočljivo razmisliti o visokokakovostnem dodatku glukozamina, ki telesu zagotovi potrebna hranila za podporo zdravim sklepom. Takšen je tudi HEKA Glucosamine Joint Formula, ki je zasnovan s prav posebno formulo. Vsebuje namreč dve komponenti, glukozamin in hondroitin, za izvrstno absorpcijo pa poskrbita MSM in kolagen. Hondroitin je naravno prisoten v naših sklepih in ima nalogo, da dovaja sklepne tekočine v hrustanec in tako zagotovi fleksibilnost v naših sklepih. MSM je dodatek k prehrani, ki telo oskrbi z biološko aktivnim žveplom. Čeprav ga je v naravi veliko, se hitro uniči s toploto, sušenjem in pri obdelavi hrane. Pri dietah, ki ne vsebujejo veliko surovega, svežega in neobdelanega sadja ter zelenjave in mleka, je vnos MSM-a preko hrane najverjetneje nezadosten.   Glukozamin je bistveno hranilo, ki ima ključno vlogo pri podpiranju zdravih sklepov, s prehrano pa je lahko zadosten vnos težko zagotoviti. Smiselno je razmisliti o visokokakovostnem dodatkom glukozamina, ki bo telesu zagotovil potrebna hranila.

HEKA SUPPLEMENTS

Skrb za zdravje in dobro počutje je odgovornost vsakega izmed nas. Čudežni izdelki, ki bi za to poskrbeli namesto nas, ne obstajajo. Obstajajo pa takšni, ki nam lahko pri tem pomagajo. Za »zdrav duh v zdravem telesu« se moramo v današnjem svetu, polnem pritiskov in stresa, maksimalno potruditi in se osredotočiti predvsem na preventivo. V družini HEKA smo zavezani k strokovnosti, naši izdelki pa se ponašajo z visoko vsebnostjo učinkovin in visokokakovostnimi surovinami.

14,99

HEKA GLUCOSAMINE JOINT FORMULA

HEKA Glucosamine Joint formula je posebna formula, ki vsebuje dve komponenti, in sicer glukozamin in hondroitin. Ti dve komponenti sta tudi osnovna gradnika sklepnega hrustanca in tetiv. Temu sta dodana tudi MSM in kolagen, kar poskrbi za izvrstno absorpcijo.

Več informacij o glukozaminu >

Maksimalna moč - Heka Supplements

V HEKA družini smo zavezani k vrhunski kakovosti naših izdelkov, ki se odraža v tem, da imajo naši izdelki visoko vsebnost učinkovin in visokokakovostne surovine. Izdelki HEKA Kolagen, Multivitamin in Multivitamin za otroke vsebujejo izbrane sestavine, ki telesu pomagajo pri optimalnem delovanju.

VAŠE MNENJE NAM VELIKO POMENI

RKTrimoTrebnje

“Zelo mi je všeč, da sem lahko vse naročila kar preko spletne strani, dostava je bila res hitra.”

– Zala P., Solkan

RKTrimoTrebnje

“Odločila sem se, da bom še bolje skrbela za svoje telo. Preizkusila sem že veliko dopolnil, HEKA pa mi res najbolj odgovarjajo. Pa še dostopni so. Kar tako naprej!”

– Simona P., Kranj

RKTrimoTrebnje

“Super izdelki. Še posebej sem navdušena nad vitamini za otroke. Super!”

– Breda M., Slovenske Konjice

IZDELKI DRUŽINE HEKA

Ko govorimo o zdravem načinu življenja, poleg zdrave prehrane in gibanja govorimo tudi o zadostnem vnosu vitaminov in mineralov, ki so odločilni za zdravje in normalno delovanje organizma. Hiter tempo življenja nas lahko včasih preseneti. Ko smo pod stresom ali pa nam manjka počitka, naše telo težko dobi potrebna hranila zgolj iz prehrane, zato je dobro, da imamo pri skrbi za zdravje in dobro počutje dodatno pomoč.

Vitamini in minerali imajo ogromno blagodejnih učinkov, saj telesu pomagajo pri krepitvi imunskega sistema, preprečevanju slabokrvnosti, skrbijo za zdrave kosti in zobe, krepijo srce, prispevajo k umskim zmogljivostim in še bi lahko naštevali. Izdelki HEKA Supplements niso čudeži, vendar so lahko »magični« napitki sodobnega časa, ki vam s paleto izdelkov pomagajo uravnavati zdrav duh v zdravem telesu.

Heka kolagen,
500 ml

34,90

Heka multivitamin, 500 ml

34,90

Heka multivitamin za otroke, 500 ml

24,90

HEKA VITAMIN
C1000

9,99

HEKA VITAMIN
D3

9,99

HEKA GLUCOSAMINE JOINT FORMULA

14,99

HEKA
MAGNEZIJ

9,99

Heka Supplements

Podjetje HEKA Supplements vam s široko paleto izdelkov pomaga uravnavati zdrav duh v zdravem telesu. Izdelki HEKA so namenjeni predvsem preventivi, ki je v današnjem svetu, polnem pritiskov in predvsem stresa, še kako pomembna, če že ne ključna.

Z VESELJEM VAM POMAGAMO

Za vse informacije nam pišite in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Heka Supplements. Trudili se bomo, da bomo lahko svojim kupcem vedno ponudili edinstveno nakupovalno izkušnjo, trendovske izdelke najvišje kakovosti in imeli zadovoljne uporabnike, ki bodo postali lojalni znamki Heka Supplements.

11 + 5 =

O nas

GlobalPharmacia Group d.o.o.
Davčna številka SI: 88507114
Matična številka: 9037934000

Heka Supplements

DOSEGLJIVI SMO

Telefon: +386 6 971 9709
E-pošta: info@heka-supplements.com