Ko pomislimo na naše splošno zdravje in dobro počutje, skoraj istočasno pomislimo tudi na vitamine. Vitamini in minerali so odločilni za zdravje in normalno delovanje organizma. Sodelujejo pri pomembnih funkcijah in nam pomagajo pri premagovanju okužb, poleg tega pa imajo še veliko drugih pozitivnih vplivov na naše počutje. Poglejmo 5 načinov, kako lahko vitamini izboljšajo naše splošno počutje. Zakaj je tako pomembno, da jih vključimo v vsakdanjo rutino? 

1. Krepijo naš imunski sistem

Na kaj najprej pomislimo, ko se nas loteva prehlad? Na limone in pomaranče, torej vitamine! 😀 Vitamini krepijo naš imunski sistem in nam pomagajo, da preprečimo razvoj bolezni ali pa da se hitreje pozdravimo. Za krepitev imunskega sistema sta pomembna predvsem vitamina A in C.

2. Prispevajo k umskim zmogljivostim

Da naši možgani delujejo kot dobro utečen stroj, skrbijo vitamini B5, B6, B9 in B12. Vitamin B5 skrbi za ohranjanje pravilne komunikacije med možgani in živčevjem, s tem pa prispeva k umskim zmogljivostim. Za zdrav razvoj možganov so pomembni predvsem B6, B9 in B12, ki pripomorejo tudi k ohranjanju zbranosti in spomina.

3. Skrbijo za zdravo kožo

Z zadostnim vnosom vitaminov bomo poskrbeli tudi za zdravje kože, las in zob. Pri zdravju kože moramo izpostaviti predvsem vitamin B3, ki poleg skrbi za zdravo kožo sodeluje tudi pri uravnavanju krvnega sladkorja in pravilnem delovanju živčevja in prebavil.

4. Krepijo kosti in mišice

Za zdravje kosti in zob je pomemben predvsem vitamin D, ki prispeva tudi k normalni ravni kalcija v krvi.

5. Povečajo energijo in vitalnost

Zadosten vnos vitaminov bo pripomogel tudi k našemu splošnemu dobremu počutju. Vitamin B1 bo našemu telesu pomagal pri proizvodnji energije in pomagal izboljšati naše razpoloženje, vitamini B6, B9 in B12 pa prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Seznamu koristi vitaminov skoraj ni videti konca! Če povzamemo, vitamini so bistvena hranila, ki lahko v veliki meri vplivajo na naše splošno zdravje in dobro počutje. Pomembno je, da v vsakodnevno rutino vključimo različne vitamine, saj bomo s tem okrepili imunski sistem in podprli delovanje možganov, spodbujali zdravo kožo, okrepili kosti in mišice ter povečali vitalnost. Bistveno je, da uživamo pestro in uravnoteženo prehrano, bogato s polnovrednimi živili. Prehrana je namreč odličen način za vnos vitaminov v telo. Ker pa se rado zgodi, da v naši prehrani pride do kakšne vrzeli, si lahko pri tem pomagamo z jemanjem multivitaminskih dodatkov. Pri tem moramo biti pozorni, da izberemo izdelek, ki vsebuje različne vitamine in minerale. Takšen je tudi HEKA Multivitamin Shot, v katerem je kar 12 vitaminov, številni minerali in super živila, ki mu dajejo maksimalno moč.

Multivitaminski dodatek nam pomaga pri vnosu vitaminov v telo, kljub temu pa ne smemo pozabiti, da moramo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja v prvi vrsti poskrbeti sami, prehransko dopolnilo pa naj nam služi kot podpora.

HEKA SUPPLEMENTS

Skrb za zdravje in dobro počutje je odgovornost vsakega izmed nas. Čudežni izdelki, ki bi za to poskrbeli namesto nas, ne obstajajo. Obstajajo pa takšni, ki nam lahko pri tem pomagajo. Za »zdrav duh v zdravem telesu« se moramo v današnjem svetu, polnem pritiskov in stresa, maksimalno potruditi in se osredotočiti predvsem na preventivo. V družini HEKA smo zavezani k strokovnosti, naši izdelki pa se ponašajo z visoko vsebnostjo učinkovin in visokokakovostnimi surovinami.

34,90

HEKA MULTIVITAMIN, 500 ML

HEKA Multivitamin Shot podpira imunski sistem in povečuje odpornost, celotna mešanica vitaminov in mineralov pa poskrbi za krepitev celotnega telesa. Četudi dobro skrbimo za svoje telo in počutje, nas hiter tempo življenja včasih prehiti. Ko je naše telo izpostavljeno stresu in pomanjkanju počitka, ne more dobiti vseh potrebnih hranil iz normalne prehrane. Pri zagotavljanju vitaminov in mineralov, ki so potrebni za vitalnost organizma, nam lahko na pomoč priskoči HEKA Multivitamin Shot, pravi koktejl vitaminov, katerega sestavine imajo ogromno blagodejnih učinkov, prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, skrbijo za imunski sistem ter za zdravje kože, las in zob.

Vloga antioksidanta • pomaga pri proizvodnji energije • uravnava krvni sladkor • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti • odličen pomarančen okus • brez dodanega sladkorja • brez dodanih umetnih barvil

Več informacij o multivitaminu >

Maksimalna moč - Heka Supplements

V HEKA družini smo zavezani k vrhunski kakovosti naših izdelkov, ki se odraža v tem, da imajo naši izdelki visoko vsebnost učinkovin in visokokakovostne surovine. Izdelki HEKA Kolagen, Multivitamin in Multivitamin za otroke vsebujejo izbrane sestavine, ki telesu pomagajo pri optimalnem delovanju.

VAŠE MNENJE NAM VELIKO POMENI

RKTrimoTrebnje

“Zelo mi je všeč, da sem lahko vse naročila kar preko spletne strani, dostava je bila res hitra.”

– Zala P., Solkan

RKTrimoTrebnje

“Odločila sem se, da bom še bolje skrbela za svoje telo. Preizkusila sem že veliko dopolnil, HEKA pa mi res najbolj odgovarjajo. Pa še dostopni so. Kar tako naprej!”

– Simona P., Kranj

RKTrimoTrebnje

“Super izdelki. Še posebej sem navdušena nad vitamini za otroke. Super!”

– Breda M., Slovenske Konjice

IZDELKI DRUŽINE HEKA

Ko govorimo o zdravem načinu življenja, poleg zdrave prehrane in gibanja govorimo tudi o zadostnem vnosu vitaminov in mineralov, ki so odločilni za zdravje in normalno delovanje organizma. Hiter tempo življenja nas lahko včasih preseneti. Ko smo pod stresom ali pa nam manjka počitka, naše telo težko dobi potrebna hranila zgolj iz prehrane, zato je dobro, da imamo pri skrbi za zdravje in dobro počutje dodatno pomoč.

Vitamini in minerali imajo ogromno blagodejnih učinkov, saj telesu pomagajo pri krepitvi imunskega sistema, preprečevanju slabokrvnosti, skrbijo za zdrave kosti in zobe, krepijo srce, prispevajo k umskim zmogljivostim in še bi lahko naštevali. Izdelki HEKA Supplements niso čudeži, vendar so lahko »magični« napitki sodobnega časa, ki vam s paleto izdelkov pomagajo uravnavati zdrav duh v zdravem telesu.

Heka kolagen,
500 ml

34,90

Heka multivitamin, 500 ml

34,90

Heka multivitamin za otroke, 500 ml

24,90

HEKA VITAMIN
C1000

9,99

HEKA VITAMIN
D3

9,99

HEKA GLUCOSAMINE JOINT FORMULA

14,99

HEKA
MAGNEZIJ

9,99

Heka Supplements

Podjetje HEKA Supplements vam s široko paleto izdelkov pomaga uravnavati zdrav duh v zdravem telesu. Izdelki HEKA so namenjeni predvsem preventivi, ki je v današnjem svetu, polnem pritiskov in predvsem stresa, še kako pomembna, če že ne ključna.

Z VESELJEM VAM POMAGAMO

Za vse informacije nam pišite in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Heka Supplements. Trudili se bomo, da bomo lahko svojim kupcem vedno ponudili edinstveno nakupovalno izkušnjo, trendovske izdelke najvišje kakovosti in imeli zadovoljne uporabnike, ki bodo postali lojalni znamki Heka Supplements.

9 + 14 =

O nas

GlobalPharmacia Group d.o.o.
Davčna številka SI: 88507114
Matična številka: 9037934000

Heka Supplements

DOSEGLJIVI SMO

Telefon: +386 6 971 9709
E-pošta: info@heka-supplements.com